|
 |
 |
|
Дата и час: 28 Сеп 2023, 23:27
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
ПРОБЛЕМ С МАЛКОТО И МИРИЗМА НА МАСЛО
Автор |
Съобщение |
Plamen88
BMW Шпионин
|
 ПРОБЛЕМ С МАЛКОТО И МИРИЗМА НА МАСЛО
Здравейте колеги Имам следното питане Имам е60 3.0 218д проблема е че при резко подаване на газ или изкачване по баир в купето започва да мирише на масло за няколко секунди (не харчи масло а пада върху нещо горещо) карах го на сервиз но нищо не се вижда и не могат да открият какво е .. А под колата винаги има по няколко капки масло и двигателя отдясно е целият в масло Ако някой е имал същия проблем нека сподели ...
|
15 Яну 2023, 11:06 |
|
|
steel
BMW Маниак
Регистриран на: 12 Яну 2009, 19:12 Мнения: 6528 Местоположение: София
|
 Re: ПРОБЛЕМ С МАЛКОТО И МИРИЗМА НА МАСЛО
виж гарнитура на капака на клапаните и маркучите за турбото да няма някой с проблем.
_________________ Меката цица разсейва добрият ебач!
|
16 Яну 2023, 08:43 |
|
|
niki81vd
Модератор
Регистриран на: 23 Юли 2011, 22:21 Мнения: 488 Местоположение: Пловдив
|
 Re: ПРОБЛЕМ С МАЛКОТО И МИРИЗМА НА МАСЛО
Железния ти го е казал, колектора е точно под капака на клапаните и под въздушния филтър, ако не се лъжа, където е и филтъра на картерните газове, които никий, никога не сменя, защото в сервиза някой майстор така му казал, но те пълнет всичко с масло.... За да мирише в купето, огледай и уплътненията на предния капак към въздуховодите за парното.
_________________ Не ми казвай какво да правя, за да не ти кажа, къде да ходиш! BMW Budali
|
18 Юни 2023, 15:48 |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|