|
|
Дата и час: 10 Окт 2024, 12:48
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
мирослав
BMW Шпионин
|
проблем с маслото
здравейте ! знае ли някой ,защо по време на движение ми светва лампата за маслото ,което е сменено и на индикатора показва ,че нивото е до горна граница колата е БМВ е87 няма течове на масло ,няма чукания не-променя звука на мотора ,светва след около 40 километра пробег
|
08 Апр 2022, 23:24 |
|
|
steel
BMW Маниак
Регистриран на: 12 Яну 2009, 19:12 Мнения: 6552 Местоположение: София
|
Re: проблем с маслото
виж датчика
_________________ Меката цица разсейва добрият ебач!
|
12 Апр 2022, 15:36 |
|
|
мирослав
BMW Шпионин
|
|
17 Апр 2022, 12:06 |
|
|
ptalev
Модератор
Регистриран на: 08 Окт 2011, 18:47 Мнения: 889 Местоположение: Сливен
|
мирослав написа: здравейте ! знае ли някой ,защо по време на движение ми светва лампата за маслото ,което е сменено и на индикатора показва ,че нивото е до горна граница колата е БМВ е87 няма течове на масло ,няма чукания не-променя звука на мотора ,светва след около 40 километра пробег В какъв цвят светва, тая марка обича жълто и червено?
_________________ Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.
|
04 Май 2022, 21:46 |
|
|
niki81vd
Модератор
Регистриран на: 23 Юли 2011, 22:21 Мнения: 492 Местоположение: Пловдив
|
мирослав написа: здравейте ! знае ли някой ,защо по време на движение ми светва лампата за маслото ,което е сменено и на индикатора показва ,че нивото е до горна граница колата е БМВ е87 няма течове на масло ,няма чукания не-променя звука на мотора ,светва след около 40 километра пробег В жълто е за ниско ниво на маслото (ниско ниво наистина или повреден датчик за нивото) В червено , ниско налягане на маслото (повреда в датчика, протрит кабел и опира някъде по двигателя, износена маслена помпа, или много рядко масло-боклук (последното е малко вероятно, но не е изключено, чак такива боклуци не съм срещал още))
_________________ Не ми казвай какво да правя, за да не ти кажа, къде да ходиш! BMW Budali
|
04 Юли 2022, 15:02 |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|