BG BMW ФОРУМ
http://www.bgbmw.com/

ПРАВИЛА В РАЗДЕЛ "ПРОДАВАМ ЧАСТИ"
http://www.bgbmw.com/viewtopic.php?f=11&t=4
Страница 1 от 1

Автор:  admin [ 23 Ное 2008, 13:43 ]
Заглавие:  ПРАВИЛА В РАЗДЕЛ "ПРОДАВАМ ЧАСТИ"

Освен общите правила на БМВ ФОРУМ, в настоящия раздел важат и следните правила:

1. Обявите задължително трябва да съдържат ясно описание със специфичните за стоката характеристики /марка, модел, за какъв автомобил е и т.н./, точно определена цена, телефон за връзка и снимки.
2. За извършваните чрез форума сделки, отговорност носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по какъвто и да е начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация.
3. Счита се, че всички, които извършват сделки посредством форума, са запознати с правилата и са напълно съгласни с тях.
4. Целта на обявите не е електронна търговия, а взаимопомощ. Обяви от търговци – физически или юридически лица, се публикуват в Комерсиалния раздел на форума след предварително съгласуване с администраторите на форума.
5. Комерсиални са обяви, които пораждат възможност за автора им или друго лице, да сключат повече от една възмездна сделка, за неопределен период от време, за различни по количество, по вид или по произход стоки или услуги, които надвишават личните им потребности и нужди, или обяви, които съдържат реклама относно условия за възмездно предоставяне на каквито и да е стоки или услуги.
При доказана липса на печалба от така извършваните сделки, обяви, отговарящи на горните условия, могат да бъдат освобождавани от заплащане с решение на управата на форума, взето с мнозинство 2/3 от всички модератори и администратори.

6. Моля потребителите, чиито обяви са дали резултата, който те търсят: продали са, купили са, или по какъвто и да е начин са си свършили работа, да добавят в заглавието този факт.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/